söndag 28 april 2013

Är det för fint väder ute

Skulle vilja sticka en barntunika i riktigt glada färger. Har garn å mönster, men inte rundsticka 2,5...!!!! Vad gör man? Jo, dyker ner i sin lilla grangömma - ja min garngömma är liten. Jag började sticka i januari i år, så jag har inte hunnit samla på mig så mycket än. Men det finns lite att välja mellan ;)

Just nu sitter jag på altanen i tshirt (tokvarmt ute ju), å lägger upp - håll i dig- för en halsduk. Jag vet - det är för fint väder ute för att börja på ett vinterplagg. Men jag är sååå kär i färgerna, och de här härvorna skall bli just en Spectra av Stephen West.Ok, det ser inte så mycket ut för världen just nu. Men när jag har gjort som Stephen säger (repeat last 14 rows 85 times) så tror jag det kan bli något. Sjukt kul.

Vilken garn? Just de, sånt skall jag också hålla reda på ja. Jo det här är Manos Silk Blend Fino (9332 - Capricorn).

Nu blir det till att lägga ifrån sig stickorna. Klockan är snart 10 - så då är det dags att ge sig ut å springa några kilometer. Efter det ner på knä å börja göra iordning trädgårds landet.

Jag älskar helger..!!!

10 kommentarer:

 1. Stephen West och Manos, kan ju inte bli annat än bra! Kul med ännu en blogg att följa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med - en Match Made in Heaven

   Radera
 2. Härligt med Stickande Gubbar! !

  SvaraRadera
 3. Måste helt och hållet hålla med Mamma10! Det är också härligt med tjejer som snickrar.
  Ha en fortsatt skön söndag!!!

  SvaraRadera
 4. Härligt avkopplande med stickning, jag lägger dej i min blogg så kan jag följa dina uppdateringar. Ha en härlig sticksöndag.
  Kram sytanten.

  SvaraRadera
 5. Den där är läcker.
  Jag vill också sticka Spectra... någon gång.
  Jag kan rekommendera Groove, som också är Stephen West: http://www.knitty.com/ISSUEwbis11/PATTgroove.php

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig Emma - Groove är sjukt snygg. Syrran har stickat den i grönt å gult. Hon blev inte så glad när jag försökte sno den ifrån henne.

   Stephen har så många snygga saker. Urbana http://www.ravelry.com/patterns/library/urbana var ett av mina första "riktiga" projekt. Det kommer bli fler alster av honom framöver.

   Radera
 6. Den här ger jag mig på i sommar: http://www.ravelry.com/patterns/library/old-forge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle inte säga nej till att ha en sån i soffan, tillsammans med en stor kopp te och en stickning i knät. Om du inte vill göra den till dig själv, skulle en ljusgrå/lila passa kanon hemma hos oss ;)

   Radera