måndag 21 oktober 2013

Color Craving klar - Sockar på gång

Nu har jag maskat av min Color Craving - MKALen av Stephen West. Det har varit en mycket intressant stickning med väldigt (starkt betoning) långa (ännu starkare betoning) varv med rätstickning.

 


Den mäter nästan 2 meter och är helt komplett galen i sitt utseende. Ju mer jag tittar på den, desto mer tycker jag om den. Den kommer värma personen gott som den är stickad till.

Jag hade bestämt mig för att inte lägga upp något nytt förrän Color Craving blev klar. Så nu sitter jag bara å ler från öra till öra, när jag får lov att börja ett par nya sockor. Å den här gången är de till mig själv.Stickar dem i Opal, både självrandande och helsvart. Roligt och enkelt mönster. Mönstret hittar ni på Ravelry om ni skulle vilja titta närmare på det: Ugly Duckling Socks av Karin Aida.

1 kommentar:

  1. Så nu var den lustiga schalen klar, säkert fin omkring halsen på den som får bära den. En färgglad socka du stickar till dig själv, det blev inte tå upp denna gången med rundstickor, klart man måste variera sig. Dessa har du snart stickat klart. Hoppas det var trevligt på stickmässan i Örebro, som att komma in i en godisbutik för ett barn 
    Önskar dig/er en fin kväll.
    Kram vännen.

    SvaraRadera