måndag 29 april 2013

Lite osjysst om du frågar mig

Jaha, då var det veckans första dag slut. Började som den brukar göra med att ha hur mycket som helst på jobbet. Ok, det är så resterande vecka brukar se ut också - men det kommer du förstå så småningom om du följer mig. På jobbet har jag hellre för mycket att göra. Jag tycker det är skönare att sortera bort saker att inte göra, än att försöka få tiden att gå.

Men idag hände något jag inte tycker om. Uppskattar det absolut inte, inte ens för fem sekunder. Det händer kanske en gång per år, å det kunde nog inte komma mer olämpligt än precis just nu (eller om 5 dagar, 1 månad eller 1 år - det är alltid fel). Halsen börjar klia å kroppstemperaturen börjar gå uppåt.

Nu får vi se vad som händer. Blir det till att vara frisk imorgon bitti eller kommer jag vara sängliggande? Kvällen tillbringade jag uppkrupen i favoritfotöljen med stickningen i högsta hugg.

 

Det blev inte många varv gjorda. Mest gick ögonen i kors, tappade en maska (6 varv ner) å försökte mest få stickorna hålla sig där de skall vara. 11 möstervarv än så länge. Vad var det Stephen sa - upprepa de sista 14 varven 85 gånger (eller nåt). Innebär att jag har gjort klart 13%? Ok, med tanke på mitt huvuds koncentrationsförmåga, kan du nog bortse ifrån min huvudräkning just nu.


Krya på mig så hörs vi.

8 kommentarer:

 1. Hej! Jag sitter också med en jätteförkylning just nu, en sån där mysig som liksom stänger av hela kroppen i några dagar. Kommer gå superbra på jobbet det här.. =)
  Kände igen mig i din text, jag försökte virka igår, men det kommer jag nog få sota för idag ser jag. Det blir till att repa upp flera varv på filten för jag verkar inte ha följt mönstret alls utan gjort ett helt eget.. =D

  Hoppas du kryar på dig fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland skall man bara lyssna på kroppen och göra absolut ingenting. Men det är lättare sagt än gjort.

   Se det positiva med mönstret - om du har fixat ett eget - i och för sig helt omedvetet - kan du ju lägga upp det på Ravelry å tjäna pengar på det ;)

   Radera
 2. Jag hoppas att du är på benen idag och slipper vara sjuk för det är ju aldrig kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte någon lycka på den fronten tyvärr ;( Känner mig ännu dåligare idag - så det blir till att vara hemma. Men har allt hunnit med att jobba lite nu på förmiddagen.

   Radera
 3. Vilken osis att du har blivit sjuk, då blir det inget Valborgfirande, eller hur blir det med det? Vilken kanonfin tröja du har på dig, den strålar av hemlandstoner. Ditt stickprojekt blir fantastiskt fint, älskar dessa färger.
  Apropå mitt nya forum ”FB” så fattar jag nada haha, men behöver inte kunna heller, räcker att kika på vad andra har för sig, svårt att begripa det också, nej blogg är vad jag trivs bäst med.
  Krya nu på dig, hoppas det jobbiga snart går över, bacilusker gör ingen glad.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stämmer gott det mor - inget Valborgsfirande för mig i år. Det enda som brinner här är jag... Fick ta mig in i sängen igår när tempen hade gått upp. En kille med feber - håller ju på att dö.

   Visst är tröjan snygg? Susanne stickade den - å jag tror bestämt du var med när det skulle klippas upp för armarna? Min favvotröja ;)

   Radera
 4. Godmorgon! Jag är en av dessa människor som aldrig får en riktig förkylning. Får istället något som ligger och "hovrar" och aldrig bryter ut. Är just nu pinfrisk och är utkommenderad att måla tak och väggar i gillestugan, men än så länge är den andra halvan inte färdig för aktion, så jag tar det lugnt. Din sjal ser ut att bli jättefin, jag gillar två eller flerfärgade sjalar. Har precis förfärdigat en "Stray Cat" och filurar nu på vad nästa randiga project blir. Alltid blir det nåt! ;-) Soliga hälsningar med ett visst mått av snö från Kiruna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. God morgon på dig Ylva. Jag tillhör också kategorin som aldrig blir förkyld. Normalt är jag helsänkt i en halv dag å sen är det som bortblåst. Ibland - typ vad 5e år eller så - smyger sig något annat på och sänker mig totalt. Det är där jag är just nu... Till och med för sjuk för att sticka.

   Stray Cat är snygg - skön avslutning med en bred spets. ;)

   Radera