fredag 3 maj 2013

Närmar mig sakta normaltillstånd

Efter att ha varit totalt sänkt ett par dagar i feber börjar jag sakta komma tillbaka till livet igen. Igår blev jag feberfri - tror jag kan ha tvingat kroppen till det (skulle kännas väldigt mycket som jag). Insåg på förmiddagen att det var torsdag, vilket i mitt liv innebär - bridgekväll.

Yes, en av mina heliga kvällar som så gott som inget kan prioritera bort. Sjukdom är en av de saker jag gör att jag försöker få in en ersättare. Ordinarie ersättare 1 och 2 kan inte, 3dje svara inte... panik... Ringer en i laget (som känner halva bridgestockholm) och ber om hjälp. Hon får inte heller tag i någon. Vad göra? Lämna walk over och förlora med 0-18 utan att ens ha förtjänat det, eller bita ihop och ta sig in till stan å göra sitt bästa?

Kvällen slutade riktigt bra. Vinst med 17-13 - jippi - första vinsten för i år ;) Grattis till oss.

Idag har stickningen fått komma fram igen.


30 mönstervarv klara = 35% klar. Nu skulle jag vilja ha en stickning att byta av med en stund. Men, med min avsaknad av rundstickorna jag behöver (hjälp mig syster) så är det typ raggsockar jag har att altinera med. Jag vill ha en sommarstickning nu.

Efter ha tillbringat en timme på Ravelry utan att ha hittat något inspiration kan bara betyda en sak. Jag är fortfarande sjuk. Jag kryper nog upp i min fotölj igen med min stickning. Vågar inte sitta ute, även om det ser helt underbart ut. Först frisk - sen njuta - visst?

2 kommentarer:

  1. Så glad jag blir när du skriver att det är hopp om livet och att det går åt rätt håll. Ett stort GRATTIS till årets första vinst, fira med ett glas vin eller något annat gott. Så fin din halsduk blir, älskar dessa färger, kämpa på så blir den klar snart. Hoppas du snart är 100% frisk så du får njuta av solen i soffan ute på altangolvet.
    Solkramar från Lerum

    SvaraRadera
  2. Tack mamma. Det roligaste är att spela - men oj så mycket roligare det blir när man får utdelning av kämpandet. Nej nej, inte några pengar, utan bara en underbar känsla.

    Visst är färgerna helt galet fina? Kommer passa ägaren bra hoppas jag (för den är inte till mig).

    SvaraRadera